McHale<span class='plus bs'></span> 4500m
McHale 4500m

McHale 4500m ökar effektiviteten hos balpressen, vilket ökar avkastningen per rulle med nästan hälften så mycket som ett vanligt 3000m standardnät. Den nya Bale+ teknologi reducerar hämtande och bärande av extra rullar, förvaringsutrymme som krävs, avfallshantering och även den totala mängden plast som används, i jämföresle med samma balantal.
McHale 4500m har 50% mer längd på rullen, med en brukbar rullvikt, så med den kan du fortsätta köra när andra behöver byta.
McHale tillverkas med hjälp av Tamas unika Edge to Edge teknologi, som garanterar full baltäckning, i alla rundbalspressar och producerar sålunda den perfekta balen varje gång.

McHale Lantbruksutrustning
ZEBRA® System
ZEBRA® System

En lätt identifikation för enkel hantering. Det asymmetriska zebramönstret indikerar för handhavaren åt vilket håll nätet ska laddas i pressen.

Roll bärhandtag
Bärhandtag

För enklare och säkrare hantering.

Ändmarkering
Ändmarkering

Indikerar att rullen snart behöver bytas. Tack vare det kan handhavaren undvika risken att pressa en bal utan att ha tillräckligt med nät kvar.

Garanterad min. Längd
Längd

Varje rulle innehåller den garanterade angivna längden, inte ett “plus/minus” genomsnitt.

Bale+

En innovationsteknik av Tama som kombinerar en speciell blandning av avancerade råmaterial med en unik tillverkningsprocess som tillsammans ger följande unika kombination av fördelar:

  • Maximal rullängd - för maximalt utnyttjande av pressen (50% längre än 3000m standardnät).
  • Rullvikt - den ENDA teknologin som gör det möjligt att kombinera både längd och styrka med en fungerande, arbetsbar vikt.
  • Prestanda - ett konsekvent rundbalnät för kontinuerlig problemfri drift.
Edge to Edge

Edge to Edge teknologin är ett genombrott som skapats av Tama, vilket möjliggör för nätet att bibehålla sin bredd när det matas på balen. Nätet täcker således hela balen - från kant till kant! Denna unika förmåga ger maximalt skydd och bidrar till att upprätthålla balens form, vilket minskar skördeförluster och gör förvaringen av balarna enklare.

Produktnamn Längd Bredd Diameter Rullar/Pall
McHale 4500m 123cm 29cm 28

 


Upp