Communications
Tama firade 70 år i samband med Agritechnica

Hundratusentals intresserade hade samlats för lantbruksvärldens största mässa – Agritechnica i Hannover. Medan de stora spelarna inom maskintillverkning stoltserade med innovationer ville Tama inte vara sämre. I hallen avsedd för balningsprodukter hade det ordnats en praktfull tvåvåningsmonter där det bland annat serverades pizza och kaffe på italienskt vis.

Tama tog detta tillfälle att tillsammans med partners tjuvstarta det 70-årsfirande som under 2020 kommer stå i centrum för alla på och kring bolaget. Arvet sedan 1950 står starkt och utgörs av den egna lantbruksbakgrunden. Genom den identiteten har organisationen alltid strävat efter att skapa värde för kunderna genom innovativa, effektiva och tillförlitliga balningsprodukter. Sju decenniers erfarenhet har gett resultat.

Globalt har Tama nu 1700 anställda, 18 försäljningsbolag och drygt 50 procent av marknaden för rundbalsnät. Men den positiva utvecklingen innebär inte mättnad. Tvärtom. Tillväxten går med rasande fart och ska fortsätta med fokus på detaljer, stabilitet och flexibilitet. På Agritechnica fördes ambitionerna i bevis då det nya premiumnätet TamaNet Royal lanserades. En revolutionerade, starkare produkt som kommer ut på marknaden under våren. Håll utkik efter detta nästa generations rundbalsnät inför säsongsstarten 2020.

Välkommen till Tama Scandinavia AB monter A 45.

Välkommen till Tama Scandinavia AB monter A 45.

Agromek lantbruksmässa i Herning, Danmark, 25-28 Nov 2014

Tama Scandinavia AB ställde för första gången ut på AgroMek i Herning.
Mässan är Scandinaviens största med 546 utställare och 47.000 besökare under fyra dagar.
Denna gång visade vi vår stora nyhet på garnsidan, Tama LSB, samt hela vårt övriga Big Baler-program.
Vi visade John Deere´s hela sortiment på både sträckfilm, rundbalnät och garn, samt TamaNet Edge to Edge 4500m & 3600m.
Tama Scandinavia tackar samtliga besökare på mässan.
50 lantbrukare/maskinstationer anmälde sig till tävlingen och vinnaren av en hel pall med 130 Big Baler garn är; Keld Christoffersen i Støvring.
Vi sammanfattar mässan som mycket lyckad och kommer tillbaka 2016 igen.

Agromek lantbruksmässa i Herning Danmark, 25-28 Nov 2014
Agromek lantbruksmässa i Herning Danmark, 25-28 Nov 2014
Borgeby Fältdagar 2014

Tama Scandinavia ställde ut på Borgeby Fältdagar 25-26 Juni. Mässan besöktes av 19.900 lantbrukare, vilket är återigen nytt rekord.  ” Vi tycker denna mässa är en av våra viktigaste mötesplatser på den Skandinaviska marknaden”.  Tama Scandinavia hade mycket stort antal proffessionella lantbrukare i montern.  Utökad utställaryta i kombination med flera produktnyheter gjorde vårt deltagande, nu för 9;e året i följd mycket lyckad. Vi finns på plats nästa år igen.

Tama-Scandinavia Borgeby Fältdagar 2014
Tama-Scandinavia Borgeby Fältdagar 2014
Elmia Lantbruk 23-26 oktober 2013

Detta var första året som Tama Scandinavia ställde ut på Elmia Lantbruk och det blev 4 väldigt lyckade dagar. Eftersom vi tidigare under året bytte namn från Agripac till Tama satsade vi stort på att lyfta fram detta, både i montern och i våra samtal med kunder och lantbrukare. Vi fick mycket positiv kritik för vår ”levande” monter och vi tog emot intressanta frågor och förslag ifrån besökarna. Våra youtube-klipp med tips och råd var mycket uppskattade.

Vi ses igen 22-25 oktober 2014!

Elmia Lantbruk 23-26 oktober 2013
Elmia Lantbruk 23-26 oktober 2013

En världsledare inom tillverkning av ”Crop Baling Products” som kombinerar jordbrukserfarenhet med banbrytande tillverkningsteknik, för lantbrukare jorden runt.

Följ oss på Facebook

Hjälp oss bli bättre
Vill du hjälpa oss förbättra webbupplevelsen genom att avvara 1 minut och svara på några enkla frågor?
Fann du det du sökte idag?
Vad sökte du efter?
Berätta vad du hade velat se på webbsidan:
Enkäten är anonym
TACK!
Upptäck mer
Nätkalkylator Footer NetWrap calculator Beställ rätt antal Räkna Tama Assist Footer Tama Assist Bred värld av kunskap Börja Garnväljare Footer Twine Selector  Välj rätt garn Börja Garnkalkylator Footer Twine Calculator Beställ rätt antal Räkna
Upp