Play Video
1. Värdet av EDGE to EDGE Rundbalsnät 1

När rundbalsnätet inte täcker balen från kant till kant blir en stor mängd grödor utsatta för risker! Ta reda på exakt hur mycket du kan spara.

Play Video
2. Värdet av EDGE to EDGE Rundbalsnät 2

Det är ditt rundbalsnät som skyddar din bal… är det inte? I realiteten – att köpa ett rundbalsnät som inte gör det som behövs är att jämställa med att köpa ett paraply som inte håller dig torr…

Play Video
3. Ta hand om ditt rundbalsnät

Rundbalsnät är en värdefull tillgång för den moderna jordbrukaren. Det är meningsfullt att förstå hur du får ut det mesta av din rulle rundbalsnät och undviker att något går till spillo.Lär dig vilket som är det lämpliga sättet att förvara ditt rundbalsnät.

Play Video
4. Hur du förhindrar att balar spricker

Vi har alla sett balar där nätet spruckit upp på balen. Graham Robson – Tamas tekniska chef lär dig vad som kan orsaka detta och hur du kan förhindra att det händer i framtiden.

Play Video
5. Hur du hindrar att nätet brister

Ibland kan du se en bal där det saknas en bit nät och det verkar som det funnits ett blixtlås, i nätet runt balen, som nu har öppnats. Vad orsakar detta och var har nätet tagit vägen? Graham Robson – Tamas tekniska chef lär dig vad som kan orsaka detta och hur du kan förhindra att det händer i framtiden.

Play Video
6. Hur mycket nät ska jag ha på en rundbal?

Tamas tekniska chef Graham Robson har ett enkelt råd om hur mycket rundbalsnät som ska användas på en rundbal och ger även information om olika typer av grödor och balstorlekar och andra råd och tips för att undvika problem under processen.