Tekniska videoklipp
Gör bättre rundbalar

Rundbalnät snabbar på balningsprocessen och hjälper till att bevara kvaliteten. Men ibland fungerar nätet inte. Detta program undersöker de vanligaste orsakerna till sådana fel, samt visar de rätta maskininställningarna och operatörstekniker. Detta kommer att ge dig rundbalar med högre kvalitet och längre livslängd. Du kommer också få lära dig hur olika grödor bör behandlas på olika sätt för att uppnå bästa resultat.

Värdet av Edge to Edge Rundbalnät, #1

När ett rundbalnät inte täcker från kant till kant riskerar du mycket av din skörd! Ta reda på exakt hur mycket du kan spara.

Värdet av Edge to Edge Rundbalnät, #2

Skyddar ditt rundbalnät verkligen balen…eller inte? I praktiken – att köpa ett rundbalnät som inte gör vad det ska är som att köpa ett paraply som inte skyddar mot regn…

Tama LSB Movie – Scandinavia
Ta hand om ditt Rundbalnät

Rundbalnätet är en värdefull fördel för den moderna lantbrukaren. Det är förnuftigt att förstå hur du får ut det mesta av ditt nät och hur du undviker svinn. Ta reda på hur du förvarar ditt rundbalnät på bästa sätt.

Hur man förebygger att balarna spricker

Vi har alla sett balar där nätet spruckit på balen. Graham Robson – Teknisk chef på Tama kommer att lära dig vad som kan ha orsakat detta, och hur du kan förebygga att det händer igen.

Hur man förebygger att nätet delar sig

Då och då kan det hända att du ser balar där en del av nätet saknas, nästan som att det öppnats på liknande sätt som man gör med en dragkedja. Vad är det som orsakar detta och var har nätet tagit vägen? Graham Robson – Teknisk chef på Tama kommer att lära dig vad som kan ha orsakat detta, och hur du kan förebygga att det händer igen.

Hjälp oss bli bättre
Vill du hjälpa oss förbättra webbupplevelsen genom att avvara 1 minut och svara på några enkla frågor?
Fann du det du sökte idag?
Vad sökte du efter?
Berätta vad du hade velat se på webbsidan:
Enkäten är anonym
TACK!
Hjälp oss bli bättre
Upptäck mer
Nätkalkylator Footer NetWrap calculator Beställ rätt antal Räkna Tama Assist Footer Tama Assist Bred värld av kunskap Börja Garnväljare Footer Twine Selector  Välj rätt garn Börja Garnkalkylator Footer Twine Calculator Beställ rätt antal Räkna
Upp